"Wij bekijken elk nieuwbouwproject alsof het voor onszelf is en werken daarom met betrouwbare en gekende leveranciers. We willen alleen iets opleveren waarmee we zelf ook 100% tevreden zijn."
Straffe projectontwikkelaars met kennis van de markt

Straffe projectontwikkelaars met kennis van de markt

Een dynamisch team, gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten in Knokke-Heist. Zo zou je ons familiebedrijf Janssen B best kunnen omschrijven. Met Knokse roots kennen wij als geen ander de vastgoedmarkt in Knokke-Heist. Als bouwpromotor en projectontwikkelaar staan we garant voor een perfecte opvolging en onberispelijke uitvoering van begin tot eind.

Contacteer ons Bekijk alle projecten
Bouwpromotor met een persoonlijke no-nonsense aanpak

Bouwpromotor met een persoonlijke no-nonsense aanpak

Bij Janssen B gaan we niet alleen voor het visuele aspect. Voor onze nieuwbouwprojecten in Knokke-Heist en in de regio zetten we dan ook alles op alles voor een persoonlijke en ge├źngageerde aanpak. Dit trekken we meteen door in onze aanpak met kopers en verkopers. Ons ultieme doel is en blijft appartementen of huizen te bouwen die voldoen aan de beste kwaliteitsnormen.

Marc Gillis

Bij Janssen B zijn ze heel correct in hun manier van werken en in hun communicatie. Als we vragen hadden, kregen we dadelijk reactie ofwel belden ze ons niet veel later terug met een sluitend antwoord. Als we speciale wensen hadden voor afmetingen, werd dit altijd perfect uitgevoerd. Ze houden niet alleen rekening met de details, maar ook met de deadlines. Ook na de realisatie kunnen we blijven rekenen op hun snelle reactie en goede service.

Marc Gillis