Over ons

Woonkenners met Knokse roots

Janssen B is Birgit en Bart, nicht en neef. Het bedrijf heeft familiale wortels en is verankerd in Knokke-Heist. Die vastgoedmarkt kennen de zaakvoerders dus als hun broekzak, maar de horizon reikt verder.

Bart en Birgit zijn projectontwikkelaar en bouwpromotor, maar dan op mensenmaat. Ze houden van korte lijnen en een voetjes-op-de-grondmentaliteit. Wat je ziet is wat je krijgt. De passie voor het vak is inbegrepen.

Bart Janssen

Bart Janssen

Bart is industrieel ingenieur en leerde het klappen van de zweep op de bouwwerf. Hij neemt de coördinatie van de werven voor zijn rekening, en is het aanspreekpunt voor de aannemers en voor kopers met technische vragen. Bart staat garant voor opvolging van de bovenste plank en kan daarvoor steunen op zijn jarenlange ervaring, open communicatie en betrouwbare partners.

+32 (0) 473 77 09 40
bart@janssenb.be

Birgit Janssen

Birgit Janssen

Geprikkeld door schoonheid, architectuur en kunst bleek een carrière in de woonsfeer voor Birgit evident. Na tien jaar als makelaar voelde Birgit het kriebelen om het familiebedrijf verder uit te bouwen. Waar Birgits hart vol van is? Projecten aankopen, woonconcepten creëren die aansluiten bij de omgeving, en de look van een project uitdenken. Birgit is in haar nopjes als klant én buurt tevreden zijn!

+32 (0) 474 49 54 18
birgit@janssenb.be