60% verkocht

Florian

Florian

Lichtrijke appartementen met open zicht én parking in Knokke

Residentie Florian is een  kleinschalig en energiezuinig nieuwbouwproject in het bruisende centrum van Knokke.   Gelegen op een bevoorrechte locatie biedt dit project een unieke combinatie van moderne luxe, open uitzichten en hoogwaardige afwerkingen.

Dit project bestaat uit 7 appartementen, wat zorgt voor een intieme en exclusieve woonomgeving. Met grote ramen en ruime terrassen geniet u van een open zicht op de prachtige omgeving van Knokke. Of het nu het bruisende centrum of de rustgevende groen zijn, elke dag begint en eindigt hier met een prachtig uitzicht.

Een van de bijzondere kenmerken van dit nieuwbouwproject is de aanwezigheid van garages in het gebouw. Hierdoor genieten bewoners van het gemak en de veiligheid van een eigen parkeerplaats. Dit is vooral waardevol in het centrum van Knokke, waar parkeerruimte vaak schaars is.

De afwerking van de wooneenheden in dit project is van hoge kwaliteit. Alles is zorgvuldig ontworpen en geselecteerd om een luxueuze en stijlvolle leefomgeving te creëren. Elk detail is met zorg uitgevoerd om te voldoen aan de hoogste normen van comfort en esthetiek.

Naast de garages kunnen bewoners ook genieten van gemakkelijke fietsenberging op het gelijkvloers.

Kortom, dit kleinschalige nieuwbouwproject in het centrum van Knokke biedt een unieke woonervaring met een prachtig open zicht, garages in het gebouw en een kwalitatieve afwerking. Hier kunt u genieten van een luxueuze levensstijl in een van de meest gewilde locaties aan de Belgische kust.

De appartementen kunnen aangekocht worden aan 6% btw als men onder de voorwaarden valt!  Afbraak reeds gestart

 

Overzicht

Florian

gelijkvloers handelspand Verkocht
eerste verdieping 1.1 Verkocht
eerste verdieping 1.2 € 699.500 Meer info
tweede verdieping 2.1 Verkocht
tweede verdieping 2.2 Verkocht
derde verdieping 3.1 € 744.000 Meer info
derde verdieping 3.2 € 749.000 Meer info
vierde verdieping 4.1 Verkocht

Omgeving

Unieke lichtrijke appartementen met open zicht in het centrum van Knokke

De buurt in beeld

Contacteer ons

Interesse in dit project?
We helpen je graag verder bij vragen.

Verantwoordelijke project

Birgit

Birgit
+32 (0) 474 49 54 18
birgit@janssenb.be